Login

Home

Home | Boeken | Overzicht | Registreren | Login

Instructies :

Inloggen :

Alvorens u een rit kan boeken en/of kan muteren dient u in het systeem in te loggen met uw prive-gebonden inloggegevens. Bezoekt u de CVV boekingssite voor het eerst dan dient u zich eerst te registreren.Op het moment dat u een correcte combinatie van gebruiksersnaam(= e-mail adres) en wachtwoord hebt ingegeven kunt u een rit gaan inboeken of een reeds bestaande rit van uzelf gaan annuleren.

Boeken van een rit :

M.b.v internet boeken is het mogelijk om een taxirit te boeken voor CVV Groene Hart Hopper. De taxirit verschijnt dan automatisch bij de Connexxion planning alwaar deze zal worden ingepland.

Vertrek- en bestemingsadres :

Bij het boeken van de rit kunt u van te voren aangeven of deze vanaf uw huisadres gaat of naar uw huisadres toe. Uw huisadres wordt dan automatisch bij vertrek- of bestemming ingevuld. Op deze manier hoeft u nog maar één keer een adres in te geven. Naast deze twee optie is er vanzelfsprekend ook om optie om zowel vertrek- als bestemmingsadres vrij te kunnen kiezen. 

Extra gegevens :

Op de pagina kunt u tevens aangeven met hoeveel personen u reist en evt. opmerkingen voor de chauffeur.

Bevestigen :

Na het "Rit gegevens" scherm volgt er een pagina met hierop alle ingegeven gegevens op een rij gezet. Tevens wordt onderaan de eigen bijdrage van de rit weergegeven. M.b.v de button "Boeken" wordt de rit werkelijk geboekt en overgezet naar de planning.